HomeХороскопИмате лош ден - ето как всяка зодия трябва да го преодолее

Имате лош ден – ето как всяка зодия трябва да го преодолее

Има дни, които смело можем да наречем провали. Как да направите така, че поне по някакъв начин да върнете силата си, да се развеселите, да върнете вярата в себе си.

По-добре е ОВЕНЪТ да бъде активен, да твори, да прави нещо, което ще облекчи натрупаното раздразнение и недоволство през деня. Подходяща е физическата активност – басейн, джогинг, разходки, всякакъв спорт, може да носи тежести – отидете до магазина, почистете под дивана и зад шкафа.

ТЕЛЕЦЪТ може да прекара вечерта в обстановка, която ще бъде приятна. Можете да си купите нещо вкусно, да си приготвите вана с любимата си пяна, да изпиете малко вино, да гледате филм. Изобщо да правиш това, което обикновено си отказваш.

БЛИЗНАЦИТЕ трябва да се обаждат на приятели. Но не трябва да говорят за проблема, а за нещо лесно, приятно. Хората ще ви зареждат със своя оптимизъм, радост и щастие в замяна.

На РАКА най-вероятно ще помогне прекарването на време у дома, със семейството или в компанията на скъп и близък човек. Не го натоварвайте със собствените си неприятности, просто се отпуснете и се насладете на лесна комуникация с нотки на романтика.

За ЛЪВА винаги е важно да знае, че е най-добрият, особено в моменти на слабост и безсилие. Затова би било добре да намерите такъв събеседник, който да ви докаже, че сте супер, въпреки поражението днес.

ДЕВАТА просто трябва да премине към отговорна и важна работа. Нищо не отпуска, утешава и успокоява така, както полезната и нужна работа. Почистете килера, подредете банята, сгответе сложна вечеря.

ВЕЗНИТЕ се нуждаят от лекота и най-вероятно е подходящо приятелското общуване. На кино, в парка, в кафене, но поне някъде в приятна компания. Трябва да разберете, че животът няма да спре в този труден ден.

СКОРПИОНЪТ се нуждае от тишина, уединение и спокойствие. Можете да ходите сами, да се возите в кола или дори в автобус, запушвайки ушите си със слушалки, потапяйки се в себе си, в най-тайните кътчета на вашето съзнание.

За разтоварване СТРЕЛЕЦЪТ трябва да отвори прозореца – нека вътре влезе свеж въздух, наситен с интересни хора, музика, кино, нови гледки и впечатления. Вземете книга, гледайте филм, отидете на най-оживеното място в града.

КОЗИРОГЪТ трябва да се стегне и да започне да изброява успехите си. И когато стигне до 10-30-50-100, той ще разбере, че тази една загуба е нищо в сравнение с победите.

ВОДОЛЕЯТ има нужда от разговор. За всичко, дори за топенето на ледниците, за печенето на барбекю, за историята на древните цивилизации. Разговорите са разсейващи.

РИБИТЕ имат нужда да споделят с някого, да говорят за своите чувства, страхове и надежди. В същото време те не се нуждаят от съвет като такъв, по-важни са съчувствието и разбирането. Би било хубаво да се срещнете с някой близък и да прекарате поне половин час в задушевен разговор.

Свързани статии

НАЙ-ЧЕТЕНИ