HomeХороскопСедмичен хороскопСедмичен хороскоп за 11–15 юли

Седмичен хороскоп за 11–15 юли

Ето го и седмичния хороскоп за 11 – 15 юли:

Овен

Седмицата няма да е особено благоприятна за представителите на тази зодия. Много вероятно е да имат прекалено високи очаквания и накрая да останат разочаровани.

Телец

Възможно е тази седмица представителите на зодия Телец да изпитат силно желание да бъдат до половинката си. Онези, които все още не са срещнали голямата любов, не е изключено точно сега тя да се появи в живота им.

4-те зодии, които биха се чувствали перфектно на самотен остров

Близнаци

През първата половина на седмицата Близнаците ще се чувстват заредени с енергия и желание за работа. Към края й обаче ще им липсва стимул и мотивация. Причина за това може да са проблеми в семейството.

Рак

Седмицата ще е неприятна за зодия Рак. Не са изключени финансови проблеми.

Лъв

Добре е Лъвовете да странят от хора, които им действат токсично. Не е изключено именно това да породи усещане за несигурност в тях.

Зодиите и техните неволи

Дева

Девите ще имат разногласия на работното място. Ако не бъдат сдържани, рискуват да си навлекат сериозни неприятности.

Везни

В началото на седмицата Везните ще имат възможност да оперират с не малка сума пари. Към края на работната седмица не е изключено представителите на зодията да са на загуба.

Скорпион

Скорпионите имат нужда от сериозна почивка и сега е моментът да помислят за това. Възможни са пререкания и конфликти на работното място.

Храна за отслабване според зодията

Стрелец

Седмицата се очертава да бъде динамична за представителите на зодия Стрелец. Възможно е именно това да се превърне в предпоставка за постигане на цели и сбъдване на мечти.

Козирог

Не е изключено Козирозите да имат проблеми на работното си място. Много вероятно е в семейството им да има разногласия, с които да им бъде трудно да се преборят.

Водолей

Представителите на зодията е добре да помислят за собствените си интереси. Не е изключено в началото на седмицата някой да се опита да ги излъже. Нужно е да бъдат предпазливи.

За нищо на света не влизайте във връзка с някоя от тези зодии

Риби

През новата седмица Рибите ще се чувстват спокойни и щастливи. Добре е по-рядко да се замислят за отминали моменти, хора и събития. Периодът е благоприятен за стартиране на нова работа.

Свързани статии

НАЙ-ЧЕТЕНИ