HomeХороскопСедмичен хороскопСедмичен хороскоп за 20-26 юни

Седмичен хороскоп за 20-26 юни

Изненада в любовен план очаква една зодият, според нашия седмичен хороскоп.

Годишен хороскоп

Месечен хороскоп за юни 

Овен

Зодия Овен ще се чувства напрегната и изнервена през по-голямата част от седмицата. Не е изключено всичко това да се дължи на влошени взаимоотношения с колеги или половинка. В края на работната седмица представителите на зодията ще усетят как спокойствие започва да нахлува в дните им.

Телец

Телците ще имат динамична нова седмица, която ще е свързана основно с работа. Звездите ги съветват да отделят повече време за тях самите, защото почивката ще ги накара да се чувстват много по-добре.

Близнаци

Близнаците ще имат спокойна седмица. В средата й не е изключено да се породи напрежение в семейството. То обаче много бързо ще се редуцира. В края на седмицата представителите на зодията много вероятно да получат изненада. 

Рак

Раците ги очакват забавления и пътувания през новата седмица. Не е препоръчително да споделят с колеги и приятели всичко, което мислят. Колкото по-пестеливи са откъм думи, толкова по-добре.

Лъв

Лъвовете ще се чувстват на прага на силите си през седмицата. Всичко това ще е в резултат на купищата задължения, които представителите на зодията има. Възможно е в средата на новата седмица Лъвовете да опитат да променят това.

Дева

Девите ще се чувстват неспокойни през по-голямата част от седмицата. Много вероятно е това да се дължи на проблеми, свързани с личния им живот или този на техен близък. Възможни са финансови трусове.

Везни

Везните ще се чувстват истински щастливи през новата седмица. Предстои им да срещнат нов човек в живота си. Периодът се очертава да бъде благоприятен за стартиране на нова връзка.

Скорпион

Скорпионите ще се чувстват спокойни и щастливи през по-голямата част о новата седмица. Не е изключено това тяхно спокойствие да е в резултат на подобрено финансово положение. 

Стрелец

Стрелците ще имат много срещи през работната седмица. Възможно е постоянната комуникация с различни хора да ги изтощи емоционално. Добре е да помислят за почивка.

Козирог

Представителите на тази зодия ще имат изключително вълнуваща седмица. Много вероятно е да бъдат в центъра на вниманието. Не са изключени сериозни финансови постъпления.

Водолей

Представителите на зодията ще изпитват трудност да комуникират свободно с хората в обкръжението си. Постоянната смяна в настроението им ще ги кара да се чувстват несигурни.

Риби

Рибите ще имат емоционална седмица и не е изключено това вълнение да е свързано с романтика, пътешествия и изненади. В средата на седмицата представителите на зодията е възможно да получат мечтаното повишение за работа.

Годишен хороскоп

Месечен хороскоп за юни 

Свързани статии

НАЙ-ЧЕТЕНИ