HomeХороскопЗодиите, които ще направят живота Ви ад след раздяла

Зодиите, които ще направят живота Ви ад след раздяла

Бъдете внимателни с хората от следните 5 зодии:

Някои представители на определени зодиакални знаци приемат наистина трудно раздялата и по-точно да бъдат зарязани. Те дълго време ще продължат да ви търсят и ще се постараят да направят живота ви в ад, ако не се върнете при тях. Бъдете внимателни с хората от следните 5 зодии:

Телец

Бъдете сигурни, че те ще направят всичко по силите си, за да провалят новата ви връзка. Всъщност по-голямата болка, която сте им нанесли е върху тяхното его. Представителите на тази зодия са известни със своя егоизъм, инат и чувство за притежание, което ги превръща в истински кошмар като бивш партньор. С тях не може да имате приятелска връзка след раздялата!

Близнаци

Първото нещо, което ще направи човек от тази зодия, е да ви съсипе имиджа! Той ще се погрижи всички да разберат лошите ви черти, които не се съмнявайте ще бъдат силно преувеличени и подхранени с откровени лъжи. Но това въобще няма да го спре да продължи да ви тормози. След раздялата ще видите “злият близнак”, чиято единствена цел ще бъде да ви покаже колко много сте изгубили, когато сте прекратили връзката си с него. 

Рак

Те не са отмъстителни, но раздялата с тях по принцип ще бъде много трудна, тъй като са много чувствителни и ще преживеят много тежко ситуацията. Самата мисъл, че може да загубят човека, който обичат е способна да ги побърка, а само си представете как ще реагират, ако това наистина се случи! Ще се удавят в сълзи и са готови да направят всичко възможно, за да ги приемете обратно и всичко да продължи по старому. 

Лъв

Лъвът е злопаметен и отмъстителен. Не си мислете, че с него раздялата може да бъде безболезнена и всеки да поеме по пътя си. Забравете за такъв вариант! Особено, ако той още има чувства към вас. Имайте предвид, че Лъвът ще избере възможно най-подходящия момент, в който да нанесе своя удар. Може да бъде след седмица-месец-година, но няма да остави нещата така! От момента, в който се разделите той ще има една-единствена цел – да ви натрие носа и да излезе победител от ситуацията!

Везни

Те са умели манипулатори и ще се погрижат да ви вменят чувство за вина, когато се разделяте. Дори да не сте виновни за раздялата, те ще използват целия си арсенал от оръжия, за ви втълпят чувство за вина. Те изкривяват истината, както им е удобно според ситуацията. Не забравят, когато някой ги обиди и много трудно прощават, като са способни да ви презират до края на дните си!

Свързани статии

НАЙ-ЧЕТЕНИ