HomeИнтересноИнтересни фактиЗнаците, че той иска отворена връзка

Знаците, че той иска отворена връзка

Кои са "червените флагове" , които не трябва да пропускате

В днешно време все по-голяма популярност набират т.нар. “отворени връзки”. За тези, които не знаят ще обясним накратко какво е това. И двамата партньори са напълно свободни да имат сексуални отношения с други. За тях това не е изневяра, а чисто физическо удоволствие, докато на емоционално ниво те продължават да си се обичат и уважават. Разбира се, при отворените връзки партньорите правят секс помежду си, но понякога се забавляват и в чужди легла. 

При този тип взаимоотношения, е много важно и двамата партньори да са напълно съгласни, че имат нужда от разнообразие в леглото. В повечето случаи този разговор се инициира от единия партньор и честно казано не са малко случаи, в които след него да се стигне до скандали и да приключат взаимоотношенията между тях. Така, че, ако вие нямате нужда от разнообразие в леглото с нови партньори, то ето как да разберете, че вашия човек се замисля за отворена връзка и може би ви подхвърля сигнали за това.

Често се шегува по този въпрос

Знаете, че понякога в шегата се крие истината. В случай, че партньора ви все по-често се шегува по този въпрос и се опитва да вкарва дискусията в тази посока, то определено темата не му е чужда и със сигурност му минават някакви мисли през главата. 

Споделя Ви своите фантазии за трети човек

Експериментите в леглото са хубаво нещо, но намесването на трети човек определено е сериозна крачка. При положение, че партньора ви все по-често ви споделя, че едно от нещата, които не е опитвал е тройка, то това може да е крачка към отворена връзка.

Заглежда се

Ако все по-често забелязвате, че половинката ви не е безразличен към “пазара”, то това може да е знак, че търси разнообразие, с което да подобри любовния живот. 

Не ревнува

Доверието е в основа на всяка връзка, но ще бъде странно, ако не изпитва поне малко ревност. Разбира се, не е нужно да го изпитвате и да го поставяте в различни ситуации, за да проверите дали ви обича, но имайте едно наум, ако е прекалено спокоен, когато разговаряте с други. Възможно е в дългосрочен план това да е сигнал, че той си има друга и много скоро може да ви предложи да опитате и вие.

 

Свързани статии

НАЙ-ЧЕТЕНИ