HomeИнтересноИнтересни факти10 сигурни знака, че сте влюбени в грешния човек

10 сигурни знака, че сте влюбени в грешния човек

Както знаем любовта е сляпа, но в един момент трябва да си отворим очите и да прогледнем!

На всеки през главата му е преминавала мисълта дали е с правилния човек и дали просто не си губи времето с него. Това ли е човека, с който искате да прекарате дните си, обича ли ви и куп други въпроси, които ви измъчват. Дали не сме се влюбили в грешния човек, но не го осъзнаваме и волно или неволно пренебрегваме знаците, че трябва да сложим край на взаимоотношенията си. Както знаем любовта е сляпа, но в един момент трябва да си отворим очите и да прогледнем!

1.Не се държите естествено

Ако имате чувството, че не може да се държите естествено в компанията на партньора си, то това е сигурен признак, че нещо не е наред. Истинската любов е в това да се приемаме такива, каквито сме. Без да е нужно да влизаме в чужда кожа и да се преструваме, за да бъдем харесани.

2.Не сте щастливи

Винаги бъдете честни със себе си и дори истината да не е такава каквато ви е иска я приемете. Ако не се чувствате щастливи, е време да потърсите промяна. Не потискайте чувствата си прекалено дълго, защото в един момент ще ескалират и просто отлагате неизбежното.

3.Партньорът ви изсмуква енергията

Ако се чувствате емоционално изтощени, то със сигурност не сте с правилния човек. Той трябва да бъде вашия отдушник и да отнема напрежението от плещите ви, а не да го създава. Заедно трябва да се чувствате добре, да се смеете и изпълвате с енергия. В противен случай този човек не е вашия!

4.Какво мислят приятелите за него

Ако не виждате истината със собствените си очи, то попитайте приятелите си какво мислят за него. Те могат да ви отворят очите и да погледнете под друг ъгъл на нещата.

5.Не обсъждате общото си бъдеще

Колкото и неангажиращото да го давате, в един момент, ако не започнете да планирате общото си бъдеще, то това е ясен показател, че само си губите времето с този човек. Ако не споделяте или не обсъждате плановете си, то неминуемо се намирате в задънена улица.

6.Прекалено сте различни

Макар, че противоположностите се привличат, трябва да имате сходни черти и интереси, за да може да продължите напред. Няма смисъл да упорствате и да насилвате нещата. Признайте пред себе си, че сте направили грешен избор и продължете напред.

7.Не изпитвате вълнение да се видите

Ако пеперудите в стомаха ги няма и не изпитвате вълнение да го видите или да прекарате деня си с него, то трябва да помислите добре дали гледате в правилната посока.

8.Не се чувствате добре в кожата си

Важно е да се чувствате добре, когато сте във връзка. Ако усещате, че нещо не ви харесва в собственото поведение, което е продиктувано от човека до вас и има видима промяна в реакциите и начина ви на държание, е хубаво да се замислите дали не сте с неподходящия партньор.

9.Прекалено много минуси

Поставяйки на кантар плюсовете и минусите във връзката, е хубаво да преценете дали усилията да сте в нея си струват. Ако минусите са повече от плюсовете и има прекалено много неща, които ви дразнят и подбуждат негативни мисли в главата ви, то е хубаво да помислите дали има смисъл връзката ви да продължава.

10.Нещо ви подсказва, че не сте с правилния човек

Вътрешният глас ви подсказва, че това не е вашия човек. Интуицията ни подсказва, че е време да свалим розовите очила и да си тръгнем. Доверете й се и го направете. Често това е гласът на разума воден от сърцето!

Свързани статии

НАЙ-ЧЕТЕНИ