HomeИнтересноИнтересни фактиТиповете мъже, които никога не се променят

Типовете мъже, които никога не се променят

Ето кои са те:

Може да не си признава, но всяка жена има свои идеални представи за мъж и не говорим само за външен вид. Понякога казват, че не харесват определен типаж, но в същия момент се влюбват в точно такъв персонаж. Сляпо вярват, че биха могли да го променят и да изкоренят лошите му навици. Често това се оказват празни надежди, които с течение на времето се изпаряват и в даден момент идва тежкия сблъсък с действителността. Промяната на тези типове мъже е трудна и почти невъзможна. Ето кои са те:

Маминото синче

Всъщност трябва да отбележим, че тази “категория” се разделя на два типа – едните вярват, че майка им е най-добра във всичко и никой не може да се грижи по-добре за тях. Просто трябва да се примирите, че каквото и да правите никога няма да сте по-добра домакиня или майка от неговата. Вторият тип мамини синчета са тези, които са разглезени до такава степен, че не могат да свършат нищо, без да се допитат до властните си майки. Всъщност те са свикнали някой друг в живота да ги бута и върши всичко вместо тях. Обикновено търсят жени, които да заместят майките им и от тях не може да очаквате да поемат каквато и да било отговорност или подкрепа.

Женкарят

Това е типаж, който дори да започне сериозна връзка никога няма да спре да бъде част от играта. Ако се срещате с мъж, на когото му се носи славата, че е женкар и трудно може да бъде видян с една жена два пъти, то не възлагайте празни надежди, че ще успеете да го промените. Дори да задълбочите отношенията си, не вярвайте сляпо, че той се е кротнал и не се среща тайно с други.

Лъжец

Ако човекът, с когото се срещате постоянно лъже и не спазва обещанията, които ви дава, не се заблуждавайте, че ще успеете да го промените. Празните обещания, че той ще спре да бъде такъв и ще се промени заради вас, е навярно поредната лъжа, с която се опитва да ви умилостиви. Лъжецът винаги измисля истории, с които да се оправдае или дори да ви изкара виновна за поредното си прегрешение. Често лъжецът и женкарят се припокриват и представляват един и същ типаж. 

Нарцис

Егоизмът му е на друго ниво и никога не прави компромис със себе си. На първо място са неговите нужди и след това вашите. Той цели да ви контролира и да бъдете постоянно на разположение, когато сте му необходими. Но забравете, че може да очаквате същото от него. Той ще ви окаже подкрепа, но няма да е готов да се жертва напълно. Нарцисите са консуматори във връзката и търси партньор, който е склонен да приема неговите решения и да ги изпълнява без да ги критикува. 

Недостъпният 

Някои мъже просто няма да ви допуснат напълно до себе си. Никога няма да ви разкажат за своите слабости и да ви допуснат до вътрешния си свят. Те не искат да ги видите уязвими и бъдете сигурни, че вината не е във вас. Причините той да бъде емоционално недостъпен и да изгради невидима стена помежду ви могат да бъдат много и да нямат нищо общо с вас.

Свързани статии

НАЙ-ЧЕТЕНИ