HomeИнтересноПолезноИзбягвайте тези грешки, когато искате да си уредите среща в чата

Избягвайте тези грешки, когато искате да си уредите среща в чата

Разберете какво не трябва да правите

Онлайн флиртът става все по-популярен, но тук могат да се допуснат много грешки. Избягвайте грешките, които ще ви покажем сега.

Днес онлайн запознанствата или онлайн флиртът до голяма степен замениха класическия флирт по телефона. Това има предимства и недостатъци.

Плюсовете и минусите на онлайн запознанствата

Ако имате секси глас, за съжаление той се губи, когато изпращате текстови съобщения и флиртувате онлайн. Опитът също така показва, че флиртът онлайн често не е толкова ефективен, колкото едно ясно телефонно обаждане.

В същото време онлайн флиртът е много по-удобен и по-безопасен от флирта по телефона.

Ако срещнете гореща жена и й изпратите съобщение след това, не е нужно да се притеснявате твърде много, че ще я хванете в неудобен момент. Ако тя няма време, просто ще ви отговори малко по-късно.

Второто голямо предимство на флирта онлайн е, че можете да отделите малко повече време, за да обмислите въпросите и отговорите си. По телефона бързо се изплъзва едно необмислено изречение. Но когато флиртувате онлайн, можете лесно да избегнете това дори когато чатите, като от време на време правите малки паузи, за да помислите.

Но ето няколко неща, които абсолютно НЕ бива да правите, когато флиртувате онлайн.

Незначителни приказки 

Когато срещнете наистина готина жена, добра идея е да я оставите да почувства интереса ви, докато флиртува онлайн. Поради това много скоро вашите текстови съобщения могат да се фокусират върху това да ви уговорят за среща, за да се срещнете отново.

Много мъже вярват, че онлайн флиртът трябва да бъде прекратен, като разказват неуместни истории от ежедневието, пускат възможно най-много шеги и питат секси жена за неща в живота й, които всъщност не я интересуват.

Но въпреки че всички тези неща може да звучат разумно, те всъщност не са добри за вас по две причини.

Още по-лошо е, ако се опитвате да дразните жена, докато флиртувате онлайн. Въпреки че това може да се приеме по забавен начин, е много лесно да загубите този финес, когато става въпрос за изпращане на текстови съобщения.

По телефона можете да използвате тона на гласа си, за да посочите, че не сте сериозни за нещо. Но при размяна на текстови съобщения жената вижда само голите думи. Тъй като повечето жени така или иначе са склонни да реагират емоционално, една жена може много бързо да приеме дори хубава закачка като осезаема обида.

За съжаление, това може да сложи край на вашия онлайн флирт много бързо, преди наистина да е започнал…

Нетърпелив с бавни отговори 

Един от най-важните моменти при флирта като цяло се отнася и за онлайн флирта: винаги бъдете уверени! Винаги бъдете хладни, когато една жена не отговаря на вашите съобщения толкова бързо, колкото бихте искали! Много пъти тя просто ще бъде твърде заета. 

Ядосан тон 

Да покажеш, че си ядосан на жена, докато флиртуваш онлайн, е дори по-лошо от това да си нетърпелив. Гневът е обратното на суверенитета! От друга страна, изглеждате изключително уверени, ако винаги оставате спокойни и отпуснати! 

Свързани статии

НАЙ-ЧЕТЕНИ