HomeЗдравеБозата уголемява ли гърдите или е просто мит

Бозата уголемява ли гърдите или е просто мит

Красивите, пищни и стегнати гърди са мечтата на всяка жена и неустоимо изкушение за мъжете. Какво да направите, ако природата не е щедра и вие е дарила с малък бюст?

Не се разстройвате !

Бозата уголемява ли гърдите

Дори пищните гърди се нуждаят от правилния подбор на бельо и дрехи, за да изглеждат елегантни. И така, дори малкият бюст може да изглежда много впечатляващ с правилния дизайн.

Изненадващо, за малките гърди от край време се носят поверия, че бозата уголемява гърдите. Каква е истината около това или просто е мит?

В желанието си да накарате гърдите по-впечатляващи момичетата с малък бюст често се питат, дали и като е възможно, без да прибягват до драстични мерки да увеличат размера.

Бюстът у жената се увеличава по време на бременност и веднага след раждането. Гърдите растат и при увеличаване на теглото. Гърдите могат да се увеличат за няколко месеца в резултат на прием на противозачатъчни. Във всички споменати случаи ефектът е временен.

Има ли значение размерът

Истината е, че размерът на гърдите е генетично обусловен по майчина и бащина линия. Съществуват съвсем малко неща, които могат да се направят, за да ги уголемите бюста и едно от тях е пиенето на боза.

Това обаче може да доведе до уголемяване и други женски части като ханш, талия, бедра и дори задни части.

Бозата уголемява ли гърдите или е просто мит

Факт е, че бозата е богата на белтъчини и въглехидрати, което означава, че благоприятствата не само увеличават бюста при родилки, но и се снабдяват с полезни хранителни вещества.

Реално, ако пиете по литър боза всеки ден, то най-вероятно ще се увеличи малко. Неприятното в такъв случай е, че теглото ви също може да се покаже, особено в областта като обиколка, талия на ханш.

В заключение:

Малкият бюст изглежда елегантно. Правилно проектиран, той може да изглежда 1-3 размера по-пълен, отколкото е в действителност.

Съвет: Може да придадете обем и съблазнителност на гърдите си с правилен избор на бельо, поставяне на акценти с помощта на кройка, цвят, текстура на дрехите и използване на подходящи аксесоари.

Свързани статии

НАЙ-ЧЕТЕНИ