HomeИнтересноКакъв знак ни дава съдбата ако счупим чиния - разберете сега

Какъв знак ни дава съдбата ако счупим чиния – разберете сега

По отношение на счупването на чиния трябва да се вземат предвид редица подробности. Така, например, има значение, което е счупил съда и от колко части може да се окаже. Дали, съдът не е издържал и се е счупил сам и пр.

По този начин можете да научите за енергията на къщата и домакинството. Освен това се разкриват някои подробности от тази и бъдещата съдба. И, така ако прогнозите са тъжни, тогава има начини да ги смекчите или дори да промените към по-добро.

Ето някои малки тайни:

Какъв знак не дава съдбата ако счупим чиния – разберете сега

Всъщност предците ни като техни потомци, нито дават едно просто правило: чинията се счупи – за щастие. Може би това си струва да запомните!

Суеверия или нещо повече е счупената чиния:

Не бивайте броите фрагментите или да гледате календара. Въпреки това, от друга страна, ако датата на събитието е малко специфична и суеверна в календара, то тогава съдбата току-що ви е поднесла най-ценния подарък – щастие поне за година.

Научете, какво е представлявало митичното създание “Кентавър”

Тук може да се подпишете, ако сте счупили пълния чиния

Случва се в пристъп на негодуване, гняв някой да вземе чиния с храна и да я удари в стената или пода. Това е лошо, защото не се препоръчва да изхвърля храна нарочно. Знак е на безпаричие и бедност (материална и духовна). Това, разбира се, ще се отрази на настроението, а оттам и на работния процес.

Счупена празна чиния е знак за…

Счупените съдове винаги почистват къщата от негативизъм и канят гостите на късмета. Тук има едно НО! Ако чинията е направена от прозрачен материал – всичко, което е чисто (независимо, дали става въпрос за връзки, начинания, планове), което съществува в стените на една къща, ще бъде замислено, разцепено. Ще трябва да положите усилия, за да възстановите ситуацията.

За какво е знак изгасването на свещта

Лоши поличби

Предците вярвали, че счупването на чинии е възможно само по вина на лошата сила. Инцидентът се тълкува по следния начин:

Ако счупите чинията в навечерието на новогодишните празници и фрагментите излетят извън стаята, изчакайте неприятности.

Счупена прозрачна чиния води до кавги и скандали. Непрозрачната чиния, води до успех във всички начинания.

Яденето на храна от счупен или просто напукан съд се счита за неправилно, тъй като като може да провокира разцепление в бъдещ живот.

Какъв е произходът на музиката според хората от древността

Напукани чаши или парчета също не са на добре. Според народните поверия такъв излива скръб и нещастие върху къщата.

Ако човек постоянно чупи чинии се смятало за лоша мисъл и намерения.

В заключение:

Според идеята за счупване на чинията може да определите, колко чисти са отношенията в семейството. Може да помислите за енергията у дома и да определите недоброжелателите.

За младите момичета счупена чиния обещава щастлив брак;

За мъжете – дава късмет за повишение в работата;

За жените – прави комплимент за това, както се справя с домашния живот;

В редки случаи счупената чиния носи нещастие, винаги когато човек я удря умишлено и дори в пристъп на гняв. След това, като съберете фрагментите, трябва да направите един неусложнен ритуал за почистване на къщата от натрупаното зло. И тогава всичко си идва на мястото.

Когато нещо в къщата се повреди или бъде разрушено, това предизвиква негативни емоции у собственика му. Стъклените съдове се считат за най-чувствителните битови предмети, които най-често се чупят. Този факт е неприятен и се свързва с различни знаци, които имат както положително, така и отрицателно значение.

Защо чините в къщата се чупят?

Всяко невнимателно движение в кухнята заплашва съдовете от счупване. Чиния или чаша, разбита на парчета е предупреждение за някои събития в живота на човек, но най-вече, всичко зависи от мирогледа на собственика им.

Свързани статии

НАЙ-ЧЕТЕНИ