HomeИнтересноБългарияКъде се срещат най-хубавите момичета в България

Къде се срещат най-хубавите момичета в България

Мнозина (особено тези, които никога не са били в България) се интересуват как изглеждат българите и особено българките. Дълго време избягвахме да отговаряме на подобни въпроси, тъй като е трудно да се приведе външният вид на всички представители на един народ под общ знаменател.

И, все пак, нека поговорим за някои от характеристиките на външния вид, които според нас са типични за местните момичета. Как изглеждат българските момичета и къде се срещат те. Вижте сега:

Къде се срещат най-хубавите момичета в България

Разбира се, всички българи изглеждат различно и никой от тях не прилича на средностатистически портрет. И все пак, ако погледнете тълпата от български жени, тогава най-вероятно осем от десет момичета ще имат поне един от описаните признаци, а да речем 40% ще имат поне два признака.

Ръст и телосложение у българките

Български момичета обикновено са ниски. Средният ръст на жената в България е 1,63-1,64 м (официални данни, с които не можем да не се съгласим). Не знаем, дали е свързано с генетиката или други фактори, но е статистика, която ясно сочи това.

Телосложението често е нежно и крехко. Тесни рамене, изящни китки и глезени. Едрички дами, също се срещат, но по-често в смесени бракове с българската раса. Българките са слаби и миниатюрни, особено ако живеят здравословно.

Какво означава Ючбунар – името на исторически квартал в София

Друга отличителна черта при масовата визия у българките са краката. Ако поставите една до друга българка и да речем до скандинавка, ще стане ясно, че българките са с по-къси крака, спрямо тялото. Съвременната мода, обаче не смята късите крака за недостатък. Така, че съвременните стилове само подчертават тази характеристика.

Коса и лице

Българките имат страхотна коса. Гъсти, дълги, прави, чупливи или вълнообразни коси. До напреднала възраст косата може да изтънее, но често при по-възрастните дами косите си остават гъсти и красиви. По-често българките са тъмнокоси, но се срещат и блондинки естествени. Що се отнася до червенокосите, изглежда, че почти не съществуват, но все пак ги има.

Светлооките също не са бог знае, каква екзотика в България. Има много жени със сиви и зеленооки очи, но кафявите очи, разбира се, са по-често срещани. По отношение на кожа тези с много светла са по-голяма рядкост.

Защо има река на име България в Хондурас

Често може да чуете, че българите са славяни. Самите българи не се смятат за славяни, въпреки че езикът им е включен в съответната група. Достатъчно е да погледнете повече българите, за да се съгласим с това. Няма я славянската мекота в чертите на лицата. Тук идеята, че след 500 години иго, българите са по-мургави и тъмнокожи, също няма много общо с реалността.

Чертите на българките са: лицата по-често овални и тесни, скулите са изразени, очите също са тесни, размерът може да варира, брадичките леко остри, носовете големи. Кръглите лица са рядкост. Устните обикновено са тесни по природа, но много успешно и това се коригират с инжекции. В днешно време този тип външен вид е на мода.

Къде се срещат най-хубавите българки

Отговорът ще прозвучи малко нелепо, но е истина – на морето, по време на почивка може да видите най-красивите българки. Факт е, че те са от различни краища на страната и дори да попитате някоя от тях от къде е, ще получите отговор в повечето случай, че е от някои от големите градове. Дори да е така, това няма да е сто процента самата истина. В столицата София и в други големи градове на страната – Варна, Бургас, Пловдив, Русе, Стара Загора и т.н. има много дами, които са от по-малки градове и общини, но живеят, учат или работят в големия град.

Ето, защо еднозначен отговор на въпроса къде се срещат най-хубавите момичета в България не може да се даде или ако това стане няма да е конкретно. Може би в SPA курортите, по морето, в нощните клубове и дискотеките, във фитнес залите и пр. Те са навсякъде!

Свързани статии

НАЙ-ЧЕТЕНИ