HomeХороскопСедмичен хороскопСедмичен хороскоп за 27 юни – 3 юли

Седмичен хороскоп за 27 юни – 3 юли

Ето го и седмичния хороскоп за 27 юни – 3 юли:

Ето го и седмичния хороскоп за 27 юни – 3 юли:

Овен

Представителите на тази зодия ще се чувстват свръх развълнувани, защото много скоро предстои да им се случи нещо, за което са в очакване на почти цяла година. През тази седмица Овните ще бъдат ту на дъното, ту ще изплуват от него. Емоциите им няма да могат да се задържат в една позиция.

Годишен хороскоп – Зодия „Овен“

Телец

Зодия Телец ще изпита силна радост през седмицата. Мъжете и жени Телци ще научат новина, която ще преобърне живота им. Не е изключено много скоро представителите на тази зодия да получат голяма сума пари.

Годишен хороскоп – Зодия „Телец“

Близнаци

Зодия Близнаци ще се чувства на прага на силите си през новата седмица. Това обаче няма да повлияе ни най-малко на настроението на Близнаците. Те ще задържат усмивката върху лицето си и няма да позволят околните да достигнат до вътрешните им терзания, чувства и емоции.

Годишен хороскоп – Зодия „Близнаци“

Рак

Представителите на зодия Рак ще се чувстват потънали в мисли за изгубеното време. Не е изключено към края на седмицата да предпочетат да се затворят в себе си, вместо това да направят опит да прогонят самотата и тъгата. Възможно са промени на работното място.

Годишен хороскоп – Зодия „Рак“

Лъв

Лъвовете ще имат щастлива седмица. Възможно е в края й да усетят симпатии към човек, с който от дълго време работят. Не са изключени проблеми в семейството. Въпреки това обаче Лъвовете трябва много да внимават какво казват, ако не искат да развалят взаимоотношенията си с околните.

Годишен хороскоп – Зодия „Лъв“

Дева

Зодия Дева ще се чувства фантастично през седмицата. Ще има достатъчно време за почивка и спокойствие. Няма да пилее нерви на вятъра. Комуникацията с шефове и колеги ще протича леко.

Годишен хороскоп – Зодия „Дева“

Везни

Везните ще успеят да решат важен казус, свързан със семейството. В края на седмицата ще си отдъхнат от проблемите, които са имали в последно време.

Годишен хороскоп – Зодия „Везни“

Скорпион

Скорпионите ще имат напрегната седмица. Не е изключено липсата на почивка да влоши взаимоотношенията им с половинката. Възможно е в края на седмицата представителите на тази зодия да бъдат част от грандиозно парти.

Годишен хороскоп – Зодия „Скорпион“

Стрелец

Стрелците ще имат спокойна седмица, но въпреки това не са изключени конфликти в семейството или с роднини. Възможни са финансови загуби.

Годишен хороскоп – Зодия „Стрелец“

Козирог

Козирозите ще усещат напрежение в края на седмицата. Много вероятно е то да се дължи на провалени взаимоотношения с близък човек. Препоръчително е да намерят време за почивка.

Годишен хороскоп – Зодия „Козирог“

Водолей

Представителите на зодията ще се чувстват самотни и лишени от компанията на близък човек. Не е изключено в края на седмицата да изпитат разочарование от себе си и решенията, които съвсем скоро са направили.

Годишен хороскоп – Зодия „Водолей“

Риби

Зодия Риби ще се чувстват спокойни и уравновесени през цялата седмица. На голяма част от представителите на зодиакалния знак им предстоят почивки край брега на морето. Не е изключено именно там да срещнат голямата си любов.

Годишен хороскоп – Зодия „Риби“

Свързани статии

НАЙ-ЧЕТЕНИ